Riihimäen Jätehuolto

Riihimäen Jätehuolto tarjoaa ympäristöhuoltoa ja jäte- sekä viemäripalveluita palveluita Kanta-Hämeessä ja pohjoisella Uudellamaalla. Olemme osa Veikko Lehti Oy:tä. Veikko Lehti on 1920-luvulla toimintansa aloittanut jätteenkuljetukseen keskittynyt perheyritys. Yritys kulkee uranuurtajana kohti puhtaampaa ympäristöä.

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa sinua puhelimitse arkisin klo 8-16, p. 019 722 988 Voit tehdä myös sähköisesti muutoksia tilaamaasi palveluun oheisten asiointilomakkeiden avulla.

 

Ajankohtaista

Tilaa kotiin muovinkeräysastia

30.1.2019

Riihimäen Jätehuollosta on nyt mahdollista tilata kotitalouksiin muovipakkausten keräysastia. Muovinkeräysastiaan kuuluvat muun muassa jogurtti- ja viilipurkit, leikkele-, juusto- ja valmisruokapakkaukset, shampoopullot sekä muoviset pussit ja kääreet. Astiaan eivät kuulu esimerkiksi likaiset tai vaarallisten aineiden jäämiä sisältävät muovipakkaukset, sekä muoviesineet ja -tavarat, jotka eivät ole pakkauksia. Käyttökelpoiset tekstiilit voi kierrättää vaatekeräyspisteisiin ja käyttökelvottomat laittaa sekajätteeseen. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Tutustu lajitteluohjeeseen.X

Sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi käytämme sivustolla evästeitä.    OK